Про впровадження пректу "E-schools" у навчальних закладах району

Про впровадження проекту “E-schools” у підпорядкованих навчальних закладах

Управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації надсилає лист ТОВ “Київська енергетична агенція” від 07 листопада 2017 року щодо використання у загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградської області сервісів електронного освітнього проекту “E-schools” (додається) для врахування в роботі.

Користуючись нагодою, дозвольте висловити Вам нашу повагу і подякувати за використання у навчальних закладах Вашого регіону сервісів електронного освітнього проекту «Е-schools».

Проект впроваджується в межах виконання державної програми «Нова українська школа» за підтримки Чеської торгової Палати, фахівців Національного еколого-натуралістичного І Центру учнівської молоді України та схвалений до використання Інститутом модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України. Завдяки впровадженню проекту (сайт https://e-schools.info) загальноосвітні навчальні заклади, що підключились до сервісів «Е-schools», отримали платформу для створення багатофункціонального сайту з майданчиком для комунікацій між вчителями, батьками та учнями, підтримку електронних журналів і щоденників, систему прозорих електронних платежів, технічну підтримку користувачів. Запровадження електронних журналів та щоденників у навчальний процес дозволяє учню та його батькам переглядати всі виставлені оцінки та коментарі до них. забезпечує зворотній зв’язок педагогічних працівників з батьками, покращує успішність школярів. Разом з тим, хочемо зазначити, що ще не всі школи Вашого регіону активно користуються можливостями, що БЕЗКОШТОВНО надає наш проект. Пропонуємо Вам підтримати впровадження проекту «Е-schools» та активізувати роботу педагогічних працівників по впровадженню в освітню діяльність сучасних інформаційно- телекомунікаційних технологій. У свою чергу, команда проекту мас можливість щотижнево (щомісячно) надавати статистику активності педагогічних працівників навчальних закладів Вашого регіону по веденню електронних журналів уповноваженій Вами контактній особі.

Контакти технічної підтримки проекту «Е-schools»: e.schools.info@gmail.com. тел. +380681163242, Щербина Андрій Анатолійович. Ми проводимо навчання вчителів та студентів провідних педагогічних вишів країни роботі з сервісами «Е-schools». Нами розроблена програма підвищення кваліфікації педагогічних працівників, яка впроваджується через регіональні Інститути ліслядипломної педагогічної освіти та схвалена до використання Інститутом модернізації змісту освіти МОП України. Просимо повідомити нас щодо координат контактної особи, яка буде уповноважена вами організовувати роботу по впровадженню проекту «Е-schools» у навчальних закладах вашої області. Сподіваємось на взаємовигідну співпрацю!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.