Інноваційний освітній проект «Енергоефективні школи: нова генерація»

Інноваційний освітній Проект «Енергоефективні школи: нова генерація» пропонує українським школам у 2017-2018н.р. взяти участь у новаторській онлайн-програмі дистанційного навчання (ПДН): курсі за вибором «Основи енергопостачання та енергозбереження» для учнів 6-8 класів та факультативному курсі «Абетка з основ житлово-комунального управління» для учнів 9-11класів.

Обидва навчальні курси мають практичну спрямованість та схвалені Міністерством освіти і науки України. Проект упроваджує Всеукраїнська благодійна організація «Інститут місцевого розвитку».

Мета Проекту:

- виховання свідомих споживачів, які розуміють технічні та фінансові проблеми виконавців житлово-комунальних послуг та своїми діями підтримують їх: економно споживають енергетичні та інші ресурси, своєчасно за них сплачують;

- формування відповідальних власників своєї квартири та будинку, лідерів енергоефективності, активних та мотивованих знавців житлово-комунальної грамоти.

Переваги Проекту:

- необмежене покриття через дистанційний формат навчання;

- цілодобовий безкоштовний доступ до онлайн-платформи, що дозволяє навчатися у зручний для користувачів час;

- можливість застосування для інклюзивної освіти;

- актуальність інформаційних матеріалів за рахунок систематичного оновлення відповідно до змін у законодавстві та державній політиці;

- різноманітність форм навчальних занять (у т.ч. авторська онлайн-гра «Розумний будинок») та методик їхнього проведення;

- можливість у режимі реального часу спостерігати за засвоєнням учнями тем навчальних курсів;

- можливість участі учнів у низці конкурсів та змагань, які мотивують їх до енергозбереження та енергоефективної поведінки тощо.

Участь у Проекті є безкоштовною.

Переглянути презентацію Проекту можна тут

Для реєстрації перейдіть за посиланням energyschool.org.ua

Шановні колеги, інформуємо, що Проект «Енергоефективні школи: нова генерація» вперше в Україні запускає безкоштовну онлайн-програму дистанційного навчання (ПДН) за двома освітніми курсами, схваленими Міністерством освіти і науки:

  • курсом за вибором «Основи енергопостачання та енергозбереження» для учнів 6-8 класів;
  • факультативним курсом «Абетка з основ житлово-комунального управління» для учнів 9-11 класів.

Проект упроваджує Всеукраїнська благодійна організація «Інститут місцевого розвитку» (сайт).

Проект забезпечує необмежене покриття через дистанційний формат навчання, тому ми запрошуємо приєднатися школи населених пунктів по всій території України.

Єдиною умовою участі у Проекті є наявність комп’ютерного обладнання в школі (якщо заняття проходитимуть у школі) та вдома (для самостійного вивчення) із доступом до мережі Інтернет.

У вкладеннях направляємо детальну презентацію Проекту та відповіді на найбільш поширені запитання щодо участі у Проекті.

Перелік найбільш поширених запитань та відповіді на них
Презентація проекту
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.