ІX Міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти - 2018"

15-17 березня відбудеться головна подія освітньої галузі України – Дев’ята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2018» у Київському Палаці дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13).

Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми з найбільш актуальних і важливих питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні.

Виставка «Сучасні заклади освіти - 2018» представить різних форм власності університети, академії, інститути, коледжі, технікуми, наукові установи; професійно-технічні навчальні заклади, науково-методичні центри професійно-технічної освіти; обласні та міські управління (департаменти) освіти, відділи освіти, методичні кабінети, центри, служби ОТГ; загальноосвітні школи, гімназії, ліцеї, дошкільні та позашкільні навчальні заклади; видавництва, фонди, асоціації, освітні портали; виробників і постачальників сучасних засобів навчання, новітніх технологій, обладнання, проектів, програм і рішень для впровадження в процес навчання та управління навчальним закладом.

У межах виставки відбудуться:
- Науково-практичні конференції, семінари, круглі столи, презентації, майстер-класи, воркшопи, відкриті уроки, експертні дискусії, педагогічні коучинги, дискусійні панелі.
- Конкурси для учасників виставки з нагородженням Гран-Прі, золотими, срібними та бронзовими медалями, дипломами, сертифікатами.

На виставці на Вас чекають понад 800 учасників із 25 регіонів України та 12 країн світу; понад 50 конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів; понад 14 тисяч відвідувачів.

Офіційний сайт виставки http://vsosvita.com.ua/

З питань участі, відвідування та партнерства звертайтесь в ОРГКОМІТЕТ: Компанія «Виставковий Світ»
Тел./факс: +38 044 498-42-04, 498-42-05, 498-42-06, 498-42-07
Тел.моб.: +38 067 656-51-89
E-mail: expo@vsvit.com.ua

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.