Про участь у ХІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «УЧИТЕЛЬ РОКУ З ПРЕДМЕТІВ ДУХОВНО-МОРАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ»

В рамках викладання предметів духовно-морального спрямування:«Етика», «Основи християнської етики», «Християнська етика в українській культурі», «Етика: духовні засади», «Людина і світ», «Людина і суспільство»,«Релігієзнавство» Національний університет «Острозька академія» спільно зДержавною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти»проводить XІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Учитель року з предметівдуховно-морального спрямування-2017».Мета заходу: підвищення фахового рівня, професійної майстерності таобмін досвідом педагогічних працівників, сприяння успішній розбудовіукраїнського суспільства на засадах духовності й моралі.Для участі у фестивалі-конкурсі запрошуються педагогічні працівникинавчальних закладів усіх форм власності.XІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Учитель року з предметівдуховно-морального спрямування-2017» відбудеться 30-31 березня 2017 року вНаціональному університеті «Острозька академія» за адресою: 35800Рівненська область, м. Острог, вул. Семінарська, 2.Заявки на участь у фестивалі-конкурсі відповідно Додатку № 1 доПоложення про проведення Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Учительроку з предметів духовно-морального спрямування», що додається, просимонадіслати до 15 березня 2017 року на електронну адресу: christian.lab@oa.edu.uaКонтактна особа: Власова Світлана 067 104 5737.Витрати на участь у фестивалі-конкурсі покриває відряджаюча сторона.

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «УЧИТЕЛЬ РОКУ З ПРЕДМЕТІВ ДУХОВНО-МОРАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ»

І. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Всеукраїнський фестиваль-конкурс «УЧИТЕЛЬ РОКУ З ПРЕДМЕТІВДУХОВНО-МОРАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ» (далі – ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС)відбувається щороку в Національному університеті «Острозька академія».

1.2. Засновник та організатор ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ – науково-дослідницькалабораторія християнської етики, психології та педагогіки Національногоуніверситету «Острозька академія».

1.3. З метою розширення географії ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ, організаторимають право пропонувати долучатися до його проведення, як співорганізатори,органам управління освіти різних рівнів та областей України; звертатися запідтримкою у проведенні ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ до уповноваженихцентральних органів виконавчої влади у галузі освіти, творчих спілок, профільнихасоціацій, інших установ, організацій та приватних осіб у межах чинногозаконодавства. У випадку отримання такої підтримки організатори залишають засобою право поширювати подальшу інформацію про ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС іззазначенням у матеріалах відповідних співорганізаторів, спонсорів, інформаційнихпартнерів тощо.

ІІ. МЕТА ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ

2.1. ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС має на меті привернути увагу українськогосуспільства до вихователя, вчителя, викладача, який викладає предмети духовноморального спрямування, сприяти його професійному становленню, обмінудосвідом, зростанню професійної майстерності. Результатом зростання професійноїмайстерності педагога стане удосконалення духовно-морального виховання дітейта молоді, успішна розбудова українського суспільства на засадах духовності йморалі.

ІІІ. УЧАСНИКИ ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ

3.1. До участі у ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ запрошуються вихователі дошкільнихзакладів, вчителі загальноосвітніх шкіл, викладачі професійно-технічних і вищихнавчальних закладів України, які викладають предмети духовно-моральногоспрямування, а саме: «Етика», «Основи християнської етики», «Християнськаетика в українській культурі», «Етика: духовні засади», «Людина і світ», «Людина ісуспільство», «Релігієзнавство», «Історія релігії», «Філософія релігії», «Психологіярелігії» та ін. (далі – УЧАСНИКИ).Запрошуються також вчителі загальноосвітніх шкіл України з основ наук, щоінтегрували предмети духовно-морального спрямування у свій предмет.

3.2. УЧАСНИКИ ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ беруть участь у заході надобровільних засадах.

3.3. Участь у ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ безкоштовна.

ІV. ОРГАНІЗАЦІЯ ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ

4.1. Для організації ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ створюється Організаційнийкомітет та Журі ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ.

4.2. Організаційний комітет визначає правила проведення ФЕСТИВАЛЮКОНКУРСУ; формує банк завдань ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ; визначає дату тамісце проведення; забезпечує наукову, інформаційну та технічну підтримку;оприлюднює результати (за згоди УЧАСНИКІВ).

4.3. Журі організовує перевірку робіт УЧАСНИКІВ ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ,визначає призерів та лауреатів, проводить апеляцію.

V. УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ

5.1. Призери ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ визначаються окремо серед: вихователівдошкільних закладів, вчителів загальноосвітніх шкіл, викладачів професійнотехнічних і вищих навчальних закладів України.

5.2. Для участі у ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ необхідно надіслати заявку, відповіднододатку № 1 до Положення, за 20 днів до проведення ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУна електронну адресу: christian.lab@oa.edu.uaVІ.

ПІДБИТТЯ ПІДСУМКІВ ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ

6.1. Збір та обробка результатів УЧАСНИКІВ ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУпроводиться відповідно до законодавства України, що регламентує збір та обробкуперсональних даних. Збору та обробці підлягають прізвища, імена, по-батьковіУЧАСНИКІВ, дані про їх навчальні заклади, а також відповіді на завдання ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ.

6.2. Результати ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ та інформація про переможцівоприлюднюється на веб-сайтах Національного університету «Острозька академія»,органів управління освітою різних рівнів, засобів масової інформації

VІІ. НАГОРОДЖЕННЯ УЧАСНИКІВ ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ

7.1. Призери ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ отримують дипломи переможців (І, ІІ таІІІ місце). Всі УЧАСНИКИ ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ отримують грамотилауреатів у різних номінаціях.

7.2. Переможці ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ, які займуть І, ІІ та ІІІ місценагороджуються поїздкою до християнського оздоровчого табору.

7.3. Переможці та всі УЧАСНИКИ ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ нагороджуютьсябібліотечками літератури на духовно-моральну тематику.

VІІІ. ФІНАНСУВАННЯ ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ

8.1. Фінансування ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ здійснюється за рахунок коштівмеценатів, спонсорів та інших коштів не заборонених законодавством України

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.