Засідання творчої групи вчителів інформатики

20 квітня 2017 року на базі Петрівського НВО відбулося засідання творчої групи вчителів інформатики з проблеми " Технологічні підходи у викладанні шкільного курсу інформатики у контексті трансформаційних змін середньої освіти"

У ході засідання члени творчої груупи презентували напрацювання щодо впровадження нового державного стандарту у 9 класі з інформатики. Розглянули електронні версії підручників "Інформатика 9 клас" різних авторів. Звернули увагу на основні вимоги щодо викладання інформатики у 9 класі. Презентували інтернет-сервіси, які допоможуть у викладанні окремих тем.

Підготували розробки уроків з інформатики за 9 клас та розмістили напрацювання на блозі творчої групи http://tvgrup.blogspot.com/

З метою інформування та набуття нових професійних навичок та умінь, опанування нових інформаційних технологій у професійній сфері учасників творчої групи було ознайомлено із Інтернет-сервісом Kahoot - сервісом для створення вікторин, дидактичних ігор та тестів та програмою Plickers.

Підведено підсумки роботи творчої групи./Files/images/1-a/P4210216.JPG/Files/images/1-a/P4210234.JPG/Files/images/1-a/P4210207.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.