Майстер - клас Тесленко О.П.

12 квітня 2017 року на базі Петрівського ДНЗ №1 «Рудана» відбулося заняття майстер-класу Тесленко О.П., вихователя Петрівського ДНЗ №1, з проблеми: «Використання інноваційних технологій та народних традицій під час проведення свят і розваг».

Слухачі ознайомилися з досвідом роботи Ольги Петрівни Тесленко щодо реалізації вимог Базового компонента дошкільної освіти з освітньої лінії «Дитина у природному довкіллі». Ольга Петрівна показала ефективне використання інноваційних технології, зокрема: Інформаційно-комунікаційної технології, музикотерапевтичної технології «ПіснеЗнайка».

Вихователі відвідали виховний захід «Подорож до планети Срібляна», що проведений з вихованцями старшої групи (вихователі Тесленко О.П., Жукова А.А., музичний керівник Голосєніна О.В.).

Присутні переконалися, що вихователь вдало використовує інноваційні технології, реалізовує виховні та навчальні завдання, співпрацює з батьками вихованців. Діти групи успішно засвоїли вимоги програми, обізнані з природним середовищем планети Земля та Всесвіт. Використання декорацій, атрибутів, костюмів, сюрпризних моментів, музичного супроводу додало позитивних емоцій.

Слухачі ознайомилися з літературою, музикотерапевтичною технологією «ПіснеЗнайка», виготовили посібник для ознайомлення дітей із Всесвітом, поділилися враженнями про результативну роботу педагога та висловили подяку за цікаве, змістовне заняття.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.