Про районний семінар-практикум для вчителів хімії та біології

25.04.2017 року на базі Чечеліївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум для вчителів хімії та біології з проблеми «Здоров’язбережувальний освітній простір навчального закладу як основа для формування ключових компетентностей учнів».

Методист РМК Швець Т.М. ознайомила учасників семінару з сучасними підходами в організації освітнього процесу. Заступник директора школи з навчально-виховної роботиЯротник Л.І. презентувала досвід педагогів щодо упровадження елементів сучасних педагогічних технологій навчання.

У ході проведення уроків хімії та екології вчитель Васенко А.І. продемонструвала методи формування ключових компетентностей, активізацію пізнавальної діяльності учнів шляхом використання технології перевернутого класу, інтерактивних технологій.

Гості переглянули позакласний захід «Біологічний марафон», спрямований на формування екологічної культури учнів, здатності продуктивно співпрацювати в команді, виконувати різні функції в колективі.

Присутні пересвідчилися, що створений у школі здоров’язбережувальний освітній простір сприяє формуванню ключових компетентностей учнів, розвитку творчих здібностей учнів, учителів, батьків.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.