Останні дзвоники у ЗЗСО району

31 травня в усіх закладах освіти району традиційно пройшло свято Останнього дзвоника. Особливим воно було для учнів учителів, батьків, громади с. Новий Стародуб, бо відбулося за участю голови обласної державної адміністрації Кузьменка Сергія Анатолійовича , голови районної державної адміністрації Завалія Сергія Володимировича, начальника відділу освіти Гавриленко Наталії Анатоліївни. Урочисто прикрашене подвір’я школи, весела музика, посмішки сприяли піднесеному настрою усіх учасників свята. Щирі привітання від директора школи Бурлак Лариси Георгіївни, голови обласної державної адміністрації Кузьменка Сергія Анатолійовича, гостей, нагородження учнів похвальними грамотами і дипломами додало яскравості, крилатості. Особливі вітання були адресовані випускникам. Не залишили байдужими всіх присутніх слова випускників, шкільний вальс, квіти вчителям, кульки в небо і прощальний останній дзвоник. За давньою традицією батьки привітали одинадцятикласників, вручили коровай і благословили в доросле життя житом та українськими рушниками.

Після свята Останнього дзвоника на учнів, батьків, учителів чекала іще одна несподіванка - відкриття спортивного майданчика для міні – футболу. Право на відкриття отримали голова обласної державної адміністрації Кузьменко Сергій Володимирович, голова районної державної адміністрації Завалій Сергій Володимирович, директор школи Бурлак Лариса Георгіївна, представник батьківського комітету Максимова Тетяна Миколаївна. Дитячий флешмоб, вдячні слова дітей, вправи з м’ячем перетворили відкриття спортивного майданчика на справжнє спортивне свято.

Голова районної ради Сакара Т.В. побувала на святі у Петрівській ЗШ І ступеня та у Петрівському навчально-виховному об’єднанні, де вручила школярам сертифікати на придбання шкільних меблів та на кабінет біології. Перший заступник голови райдержадміністрації Панета Т.Г. із побажаннями добра, миру, завітала до Зеленської ЗШ І-ІІ ступенів та подарувала сертифікат на придбання осередку вчителя 1 класу. У цей святковий день гостями школярів усіх навчальних закладів району були сільські та селищні голови, працівники районної державної адміністрації та районної ради, відділу освіти, представники громадськості, батьки.

З уст шановних гостей випускники почули щирі привітання із закінченням навчання в школі, напутні слова-побажання знайти свою життєву стежину, бути патріотами свого краю. Для всіх учнів, працівників шкіл звучали побажання гарно відпочити, оздоровитися і з новими силами зустріти новий навчальний рік.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.