Перший урок у 2018-2019 н.р.

Особливе значення в системі роботи педагога щодо формування цінностей у школярів належить проведенню Першого уроку, який за змістом та формами його організації є уроком розвитку патріотичних почуттів, громадянського становлення особистості.
2018/2019 навчальний рік у закладах освіти району розпочався Першим уроком, основним лейтмотивом якого була ідея «Україна починається з тебе!».
Враховуючи рівень розвитку школярів відповідної вікової категорії, всі зусилля педагогів району були спрямовані наформування в учнів основних моральних цінностей – людяності, гідності, справедливості, толерантності, відповідальності; свідомого ставлення до певних історичних подій, до стратегічних пріоритетів України, поглиблення знань школярів про інтеграцію України до Європейського Союзу.
Різні цікаві форми проведення уроків, підсилення емоційної складової шляхом перегляду презентацій, відеороликів, уривків із документальних фільмів, музичних творів, допомогли зробити уроки максимально цікавим та корисним для усіх учнів.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.