Районний семінар-практикум вчителів фізики

28 листопада 2018 року на базі Ганнівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум вчителів фізики з проблеми «Упровадження компетентнісного підходу як умова засвоєння учнями системи фізичних знань та застосування їх у практичній діяльності».

Розпочався семінар з методичного енерджайзеру «Упровадження компетентнісного підходу як головна умова підвищення якості освіти», який провела Гришаєва Олена Василівна, заступник директора з навчально-виховної роботи, цим самим налаштувавши учасників на колективну, плідну і результативну роботу.

Коваленкова Світлана Миколаївна провела урок фізики в 7 класі з теми «Коливальний рух. Амплітуда коливань. Період коливань.» метою якого було ознайомити учасників семінару з упровадженням компетентнісно-зорієнтованого підходу в практичній роботі вчителя на уроці фізики. Під час методичного бенефісу продемонструвала використання системно-функціонального аналізу, як способу формування предметної та життєвої компетентності учнів.

Закінчився семінар заняттям з елементами тренінгу на якому всі присутні створювали модель вчителя майбутнього за допомогою колажу.

В ході семінару були продемонстровані методи, прийоми, способи і засоби форм діяльності, реалізація наскрізних змістових ліній, взаємодія учасників освітнього процесу, що спрямовані на формування ключових та предметних компетентностей.

Учасники семінару вдячні адміністрації школи та педагогічному колективу за високий рівень підготовки та проведення семінару.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.